Coaching volwassenen.

Steeds vaker worden mensen op volwassen leeftijd gediagnosticeerd met autisme. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.


Bijvoorbeeld dat u als kind in een veilige, duidelijke omgeving bent opgegroeid en veel ondersteuning heeft gehad. Of u heeft tijdens het opgroeien een manier gevonden om zich aan te passen aan de omgeving. Wanneer iemand volwassen wordt, komt men in nieuwe situaties en gaat het leven meer van de persoon vragen. Dit kan lastig zijn, veel stress geven met als gevolg dat de autisme meer zichtbaar wordt. Een diagnose op latere leeftijd kan aan de ene kant veel duidelijkheid geven en tegelijkertijd ook veel vragen oproepen, bij zowel de persoon zelf als de directe omgeving.

Als Autisme Coach Master richt ik mij op u als persoon. Samen ontdekken wie u daadwerkelijk bent en onderzoeken op welke manier u persoonlijke levenskwaliteit vergroot kan worden. Wat past bij u? Wat zijn uw talenten en wat zijn uw grenzen? Zonder te oordelen en vanuit verbinding, veiligheid en vertrouwen.

Ik benader autisme niet als een stoornis, maar als een andere manier van informatie verwerken. Voor mij is de persoon niet de diagnose, hij/zij is geen ‘autist’; het is een persoon met autisme. Mijn basisovertuiging is dat ieder mens het recht heeft om te leren en zich te ontwikkelen, met of zonder een diagnose en ongeacht de leeftijd.

Klik hier om contact met mij op te nemen.